Lirik Lagu Nonton Ebeg - Bije Patik

Konten [Tampil]
Lirik Lagu Nonton Ebeg - Bije PatikVocal: Bije Patik
Produksi: DP Studio Production
Genre: Campusari Banyumasan
Album: Tanah Pakejen

Lirik Lagu Nonton Ebeg - Bije Patik


Nonton ebeg neng lapangan
Ramene jan ora karuan
Sing siji mlayu netan sing siji mlayu ngulon
Ebege pada mendem

Mangan beling mangan watu
Ora mleceh ora tatu
Ana sing mbeker mbeker
Ana sing kaku regeng
Njaluk di suwung

Siji maning sing lucu nganggo topeng
Jenene cepet joget mubeng karo teler
Bocaeh jail cepete di plintheng waru
Nangis klasahan

Lah wong benjol menonong mlenos mlenos
Bocaeh mlayu wedi mbokan diwales
Cepete njaluk ditabuhi gamelan
Njoget maning

Ning nong ning gung iwak ayam
Sega jagung ora doyan
Manjat gunung olih prawan
Prawan ayu nggo goletan
(alah iyaa)

Kembali ke
Nonton ebeg neng lapangan
Ramene jan ora karuan
Sing siji mlayu netan sing siji mlayu ngulon
Ebege pada mendem

Mangan beling mangan watu
Ora mleceh ora tatu
Ana sing mbeker mbeker
Ana sing kaku regeng
Njaluk di suwung

Siji maning sing lucu nganggo topeng
Jenene cepet joget mubeng karo teler
Bocaeh jail cepete di plintheng waru
Nangis klasahan

Lah wong benjol menonong mlenos mlenos
Bocaeh mlayu wedi mbokan diwales
Cepete njaluk ditabuhi gamelan
Njoget maning

Ning nong ning gung iwak ayam
Sega jagung ora doyan
Manjat gunung olih prawan
Prawan ayu nggo goletan
(alah iyaa)

Buka Komentar

Belum ada Komentar untuk "Lirik Lagu Nonton Ebeg - Bije Patik"

Posting Komentar

- Semua komentar akan dimoderasi, jadi tidak semua dipublikasikan
- Komentar menggunakan link aktif tidak akan di Moderasi
- Untuk mendapatkan pemberitahuan balasan dari Admin, silahkan centang Notife Me (Beri tahu saya)