Lirik Lagu Dedy Pitak Larane Wong Lanang

Konten [Tampil]
Lirik Lagu Dedy Pitak Larane Wong Lanang
Vocal: Dedy Pitak
Produksi: DP Studio Production
Genre: Campusari Ngapak
Album: Purbalingga Mbangun Vol 2


 Lirik Lagu Dedy Pitak Larane Wong Lanang

Gagah pisan rasane dadi wong lanang
Angger bisa urip sewenang wenang
Bola bali kawin nganti ping papat
Terakhire ditinggal minggat

Wong lanang ninggal lunga uwis biasa
Ditinggal wong wadon jebule nelangsa
Kelangan banda lara ora sepira
Medegel neng dada bojo karo wong liya

Reff
Turu bareng meped pager
Angger dijeki jere wis mblenger
Sirahku dadi patig gliyer
Kaya kaya arep klenger

Angger arep reyang mbok anake pada tangi
Daitahan dadi lara ati rasane kepengen mati

Kaya kiye tetem larane wong lanang
Boko minggat milih lunga karo bujang
Duite wis entong nggo tabok utang
Anake pada mriyang panastis kejang kejang

kembali ke

Turu bareng meped pager
Angger dijeki jere wis mblenger
Sirahku dadi patig gliyer
Kaya kaya arep klenger

Angger arep reyang mbok anake pada tangi
Daitahan dadi lara ati rasane kepengen mati

Gagah pisan rasane dadi wong lanang
Angger bisa urip sewenang wenang
Bola bali kawin nganti ping papat
Terakhire ditinggal minggat

Wong lanang ninggal lunga uwis biasa
Ditinggal wong wadon jebule nelangsa
Kelangan banda lara ora sepira
Medegel neng dada bojo karo wong liya




Buka Komentar

Belum ada Komentar untuk " Lirik Lagu Dedy Pitak Larane Wong Lanang"

Posting Komentar

- Semua komentar akan dimoderasi, jadi tidak semua dipublikasikan
- Komentar menggunakan link aktif tidak akan di Moderasi
- Untuk mendapatkan pemberitahuan balasan dari Admin, silahkan centang Notife Me (Beri tahu saya)