Lirik Lagu Dedy Pitak Gingsul

Konten [Tampil]
Lirik Lagu Dedy Pitak Gingsul
Vocal: Dedy Pitak
Produksi: DP Studio Production
Genre: Campusari Ngapak
Album: Purbalingga Mbangun Vol 2

Lirik Lagu Dedy Pitak Gingsul


Wadeh dikaya wadeh
Aku gemuyu kabeh sumeleh
Senjataku mung untu gingsul
Aku mesem kabeh temungkul

Ana maning anake pak lurah
Akeh sing nglamar kabeh digusah
Tek tekani inyong koh malah pasrah
Njaluk gagean kon dinikah

Reff
Ala biyung nyong kaget pisan
Nembe ketemu ati degdegan
Modalku mung untu gingsul
Ora kena nggo ngode macul

Umahku pancen gede tikelan
Ninge mangan bae nadadak srekelan
Apa maning sing arane motor honda
Pit ontel bae sadele wis ora nana

Aduh gusti aduh pangeran
Paringana kecukupan sandang pangan
Supaya anake pak lurah
Bisa urip bareng serba mewah

Inyong isin karo tangga teparo
Ndarani duda kawin ping pindo
Senajan pawakane inyong buta
Wateke inyong kaya satria

kembali ke

Wadeh dikaya wadeh
Aku gemuyu kabeh sumeleh
Senjataku mung untu gingsul
Aku mesem kabeh temungkul

Ana maning anake pak lurah
Akeh sing nglamar kabeh digusah
Tek tekani inyong koh malah pasrah
Njaluk gagean kon dinikah

Ala biyung nyong kaget pisan
Nembe ketemu ati degdegan
Modalku mung untu gingsul
Ora kena nggo ngode macul

Umahku pancen gede tikelan
Ninge mangan bae nadadak srekelan
Apa maning sing arane motor honda
Pit ontel bae sadele wis ora nana

Aduh gusti aduh pangeran
Paringana kecukupan sandang pangan
Supaya anake pak lurah
Bisa urip bareng serba mewah

Buka Komentar

Belum ada Komentar untuk "Lirik Lagu Dedy Pitak Gingsul"

Posting Komentar

- Semua komentar akan dimoderasi, jadi tidak semua dipublikasikan
- Komentar menggunakan link aktif tidak akan di Moderasi
- Untuk mendapatkan pemberitahuan balasan dari Admin, silahkan centang Notife Me (Beri tahu saya)