Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lirik Lagu Dedy Pitak Gingsul

Lirik Lagu Dedy Pitak Gingsul
Vocal: Dedy Pitak
Produksi: DP Studio Production
Genre: Campusari Ngapak
Album: Purbalingga Mbangun Vol 2

Lirik Lagu Dedy Pitak Gingsul


Wadeh dikaya wadeh
Aku gemuyu kabeh sumeleh
Senjataku mung untu gingsul
Aku mesem kabeh temungkul

Ana maning anake pak lurah
Akeh sing nglamar kabeh digusah
Tek tekani inyong koh malah pasrah
Njaluk gagean kon dinikah

Reff
Ala biyung nyong kaget pisan
Nembe ketemu ati degdegan
Modalku mung untu gingsul
Ora kena nggo ngode macul

Umahku pancen gede tikelan
Ninge mangan bae nadadak srekelan
Apa maning sing arane motor honda
Pit ontel bae sadele wis ora nana

Aduh gusti aduh pangeran
Paringana kecukupan sandang pangan
Supaya anake pak lurah
Bisa urip bareng serba mewah

Inyong isin karo tangga teparo
Ndarani duda kawin ping pindo
Senajan pawakane inyong buta
Wateke inyong kaya satria

kembali ke

Wadeh dikaya wadeh
Aku gemuyu kabeh sumeleh
Senjataku mung untu gingsul
Aku mesem kabeh temungkul

Ana maning anake pak lurah
Akeh sing nglamar kabeh digusah
Tek tekani inyong koh malah pasrah
Njaluk gagean kon dinikah

Ala biyung nyong kaget pisan
Nembe ketemu ati degdegan
Modalku mung untu gingsul
Ora kena nggo ngode macul

Umahku pancen gede tikelan
Ninge mangan bae nadadak srekelan
Apa maning sing arane motor honda
Pit ontel bae sadele wis ora nana

Aduh gusti aduh pangeran
Paringana kecukupan sandang pangan
Supaya anake pak lurah
Bisa urip bareng serba mewah

Zef
Zef Saya bukan seorang blogger, hanya sekedar menyalurkan hobi menulis. Dan saya seorang PotterFreaks yang Fun, Pekerja Keras, dan selalu terbuka dengan hal yang baru. Semoga tulisan di blog pribadi saya ini bisa bermanfaat. Proud to be a Hufflepuff

Posting Komentar untuk "Lirik Lagu Dedy Pitak Gingsul"