Lirik Lagu Campursari Ngapak Terminal Purwokerto - Bije Patik

Konten [Tampil]
Lirik Lagu Bije Patik Terminal Purwokerto

Vocal: Bije Patik
Produksi: DP Studio Production
Genre: Campusari Ngapak
Album: Tanah Pekajen


Lirik Lagu Campursari Ngapak Terminal Purwokerto


Kelingan wektu jaman semono
Nang terminal lawas purwokerto
Kowe nangis njaluk pisahan
Atiku rakaruan

Kowe ngomong nek aku ora sayang
Sebabe kuwe kowe nganti ilang
Lungamu ganu aku nyesel pisan
Kenagapa aku ora nglarang

Reff
Nganti tekan kapan kowe tak tunggoni
Mbok menawa mengko kowe arep bali
Ning senajan siki terminal wis ganti
Tapi rasa sayangku tetep kowe siji

Terminal anyar sing wis dadi saksi
Rasane atiku suwe ngenteni
Tetep tek jaga saynangku neng ati
Moga moga kowe ngerti

Kembali ke

Kowe ngomong nek aku ora sayang
Sebabe kuwe kowe nganti ilang
Lungamu ganu aku nyasel pisan
Kenangapa aku ora nglarang

reff
Nganti tekan kapan kowe tak tunggoni
Mbok menawa mengko kowe arep bali
Ning senajan siki terminal wis ganti
Tapi rasa sayangku tetep kowe siji

Terminal anyar sing wis dadi saksi
Rasane atiku suwe ngenteni
Tetep tek jaga saynangku neng ati
Moga moga kowe ngerti

Buka Komentar

Belum ada Komentar untuk "Lirik Lagu Campursari Ngapak Terminal Purwokerto - Bije Patik"

Posting Komentar

- Semua komentar akan dimoderasi, jadi tidak semua dipublikasikan
- Komentar menggunakan link aktif tidak akan di Moderasi
- Untuk mendapatkan pemberitahuan balasan dari Admin, silahkan centang Notife Me (Beri tahu saya)